U rezistoi policëve: Përfundon në pranga dhe i shtrirë në asfallt njeriu i Kurtit

Në oret e para te mbrëmjes së sontme është arrestuar Arianit Beqiri, ndër njerëzit më të afërt të Kurtit. Në pamjet që po qarkullojnë nëpër rrjete sociale, shihet Beqiri iu reziston kërkesës së policëve, shkruan lajmi.net. Mirëpo në fund autoriteti i policisë triumfon dhe Beqirit i vendosin prangat./Lajmi.net

Lajme

24/06/2024 21:23

Në oret e para te mbrëmjes së sontme është arrestuar Arianit Beqiri, ndër njerëzit më të afërt të Kurtit.

Në pamjet që po qarkullojnë nëpër rrjete sociale, shihet Beqiri iu reziston kërkesës së policëve, shkruan lajmi.net.

Mirëpo në fund autoriteti i policisë triumfon dhe Beqirit i vendosin prangat./Lajmi.net