U penduan që migruan ilegalisht, dy familje s’po mund të kthehen në vendlindje (Video)

Të penduar që morën rrugën ilegale të migrimit, e cila nuk ua mundësoi arritjen në një shtet evropian, dy familje tash po dëshirojnë të kthehen në Kosovë, por as këtë nuk po mund ta bëjnë.

Lajme

15/01/2015 19:44

Anëtarët e tyre, gjenden aktualisht në Hungari, shtet ky që nuk po i lejon të kthehen, ndërsa një mundësi të tillë nuk po mund t’ua ofrojë as shteti i Kosovës, transmeton Kohavision.

Ky televizion ka biseduar me anëtarët e të dyja këtyre familjeve. Shihni më poshtë kronikën dhe bisedën e zhvilluar me të migruarit.