U dalin pagat shërbyesve të administratës publike

Ministria e Financave përmes një njoftimi, bën të ditur se sot ka bërë ekzekutimin e pagave për muajin qershor për të gjithë shërbyesit e administratës publike dhe ata që marrin pagë nga Buxheti i Republikës së Kosovës.

Lajme

29/06/2018 12:46

Në njoftimin e MF-së saktësohet se “duke u nisur nga gjendja e mirë në bilancin bankar, ka bërë sot ekzekutimin e pagave për muajin qershor, për të gjithë shërbyesit e administratës publike dhe ata që marrin pagë nga Buxheti i Republikës së Kosovës”.