Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Tyson: Kam qenë kafshë

23:29 | 25 Mars 2020

Në çdo episod të podcast-itt të tij “Hotboxin”, Mike Tyson vazhdon të rrëfejë anekdota gjithmonë dhe më pikante.

Në këtë rast, ish-boksieri ka folur për festat në të cilat merrte pjesë gjatë karrierës së tij.

“Në Las Vegas kisha akses te zona VIP i të gjithë lokaleve të natës dhe kisha një prostitutë që ishte e dashura ime. Kur isha i ri, isha një kafshë me para. U jepja para njerëzve, të gjithëve, festoja me të gjithë dhe bëja seks me mamatë e tyre, motrat e tyre dhe kushërirat e tyre… orgji”, ka thënë Tyson.

“Isha i çmendur. Isha aq i sëmurë, sa nuk kishte kuptim. Po punoj për  të qenë u përulur. Nuk dua që ai person që ishte më parë të dalë përsëri. Sepse po doli, ferri do  të dalë bashkë me të. Mund të duket se unë jam një tip i fortë, por e urrej atë djalosh, kam frikë nga ai”.