Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Tuzi stoliset edhe me flamuj kombëtarë , për festën e pavarësisë së Malit të Zi

11:48 | 21 Maj 2019

Qendra e Komunës së Tuzit është stolisur me flamuj të Malit të Zi dhe ato kombëtar shqiptar, me rastin e festës së 21 Majit.

Kjo është bërë e ditur nga komuna e Tuzit në një postim në Facebook.

Edhe kryetari i Tuzit, Nik Gjeloshaj, kishte njoftuar më herët, pasi siç tha ai, shqiptarët kanë dhënë kontribut thelbësor për pavarësinë e Malit të Zi.