Turistët britanikë bastisin Spanjën, sex dhe alkool rrugëve të qytetit (Video)

Dhjetëra turistë britanikë kanë bastisur qytetin e Magaluf në Spanjë duke dhënë një shfaqje të vërtetë rrugëve të tij.

10/06/2015 15:29

Magaluf është destinacioni i preferuar i shumë britanikëve që zgjedhin të bëjnë aty pushimet.

Por drejtuesit e qytetit kohët e fundit kanë vënë shumë rregulla për të ndaluar shfaqjet e pahijshme në rrugë.

Ata kanë ndaluar konsumin e alkoolit rrugëve pas orës dhjetë të darkës deri në 8 të mëngjesit si dhe ecjen lakuriq.

Por turistëve britanikë aq u bën.

Pas shfaqjes së para pak ditëve ku një femër bëri seks me 24 persona në një bar, dhjetëra turistë britanikë janë fotografuar rrugëve të dehur dhe dukë dhuruar skena vandalizmi.

Ndoshta drejtuesit e Magaluf duhet ta programojnë më mirë sezonin e ardhshëm turistik.

YouTube player