Trupat më tërheqës të plazhit

Mund ta themi lirisht se ky ishte njëri prej viteve më të nxehta deri tash. Nuk po flasim vetëm për temperaturat, por edhe për femrat seksi që i vizituan plazhet e ndryshme nëpër botë. Pa dyshim, protagoniste ishin Kim Kardashian dhe Carmen Electra, që e prijnë listën e trupave më tërheqës të plazhit në vitin…

ShowBiz

30/12/2013 16:30

Mund ta themi lirisht se ky ishte njëri prej viteve më të nxehta deri tash. Nuk po flasim vetëm për temperaturat, por edhe për femrat seksi që i vizituan plazhet e ndryshme nëpër botë.

Pa dyshim, protagoniste ishin Kim Kardashian dhe Carmen Electra, që e prijnë listën e trupave më tërheqës të plazhit në vitin 2013. Shikim dhe shijim të këndshëm!

Kim Kardashian në Miami Carmen Electra në Maui Irina Shayk në Miami Brooklyn Decter në Miami Candice Swanepoel në St. Barts