Tronditet Franca (Foto)

Përleshja e tifozëve rusë dhe atyre anglezë po kthehet në një shqetësim për policinë franceze.

Sport

11/06/2016 19:36

Pas disa përjeshjeve që kanë pasur ditë më parë, sot ka pasur një përleshje tjetër në prag të ndeshjes që do të luhet në orën 21:00 në Marsejë.

Tifozët janë përleshur masisvisht dhe policia ka ndërhyrë në kohë duke i shpërndarë me gaz lot sjellës. Nuk flitet për persona të lënduar, por më shumë për dëme materiale.

8 7 6 5 4 3 2 1