Trixa e gatshme të paguaj shpërblim dy mijë euro nëse ia gjeni këtë qen

Këngëtarja shqiptare, Beatrix Ramosaj ka dalur së fundi me një kërkesë e cila shpërblehet. Një qen ka humbur dhe këngëtarja ka kërkuar ndihmë, shkruan lajmi.net. E nëse gjendet ai qen, shpërblimi është dy mijë euro. Këngëtarja edhe gjatë pjesëmarrjes së saj në “BBVA” ka treguar se është e dhënë pas kafshëve. Ndryshe, Trixa, ishte kryetema…

ShowBiz

02/06/2023 12:20

Këngëtarja shqiptare, Beatrix Ramosaj ka dalur së fundi me një kërkesë e cila shpërblehet.

Një qen ka humbur dhe këngëtarja ka kërkuar ndihmë, shkruan lajmi.net.

E nëse gjendet ai qen, shpërblimi është dy mijë euro.

Këngëtarja edhe gjatë pjesëmarrjes së saj në “BBVA” ka treguar se është e dhënë pas kafshëve.

Ndryshe, Trixa, ishte kryetema e vitit të kaluar lidhur me rrugëtimin e saj në “BBVA”./Lajmi.net/