Tri akuza për Ancelottin

Nga Spanja vijnë tri akuza të fuqishme mbi trajnerin e Real Madridit, Carlo Ancelotti, pas lojës së zbehtë të ekipit në periudhën e fundit.

Sport

03/03/2015 13:10

Një barazim me vuajtje në shtëpi ndaj Villarrealit, Cristiano Ronaldo larg nga forma e tij më e mirë, dhe loja e zbehtë.

Nga Spanja vijnë akuza ndaj trajnerit të Real Madridit, Carlo Ancelotti. Lëndimet, lodhja dhe mungesa e alternativave në bankën e rezervistëve, janë disa prej mendimeve më të përmendura.

Mirëpo, ekziston një problem që ngjitet mbi të gjithë: Real Madrid ka humbur efikasitetin e zakonshëm.

Dhe, kjo ka bërë që Barcelona të afrohet në vetëm dy pikë nga kreu i tabelës, duke i shtuar akuzat dhe presionin mbi Ancelottin.

Italiani ka përfunduar në qendër të kritikave për tri arsye: zëvendësimi i Iscos, një prej futbollistëve më në formë, mënyra jo efikase e udhëheqjes së grupit dhe forma jo e mirë fizike e skuadrës. Si do ta rregullojë këtë Ancelotti, mbetet të shihet.