Tranzicioni 3 vjeçar: Nga femër në mashkull me mjekër (Foto/Video)

Jami Raines e ka filluar rrugëtimin e tij kur ishte 18 vjeçar, kur ai kishte filluar të merr testosterone për të zhvilluar një trup më muskulor.

Fun

09/10/2015 10:36

Kanë kaluar 3 vite dhe tani me vështirësi që mund ta njohësh.

Në një intervistë për BuzzFeed, Jamie kishte thënë se qëllimi i tij ishte vetëm të monitoronte ndryshimet e trupit të tij, por tani këto foto mund të përdoren për të ua demonstruar njerëzve të cilët janë duke kaluar në të njëjtën fazë se në pyetje është vetëm durimi dhe vullneti, transmeton lajmi.net.

Në fillim ndryshimet ishin vështirë për tu dalluar

UNILADs Transgender Man Documents Transition With Three Years Worth Of Selfies image

UNILADs Transgender Man Documents Transition With Three Years Worth Of Selfies image

Por me kohën ndryshimet filluan të dukeshin

UNILADs Transgender Man Documents Transition With Three Years Worth Of Selfies image

UNILADs Transgender Man Documents Transition With Three Years Worth Of Selfies image

Deri në atë pikë saqë njerëzit nuk mund ta besojnë se Jamie ka qenë ndonjëherë dikush tjetër pos personit i cili është ai sot.

UNILADs Transgender Man Documents Transition With Three Years Worth Of Selfies image

UNILADs Transgender Man Documents Transition With Three Years Worth Of Selfies image

Për ta shikuar tranzicionin e tij 3 vjeçar, shikojeni videon më poshtë: /lajmi.net

YouTube player