Tottenham – Liverpool, pa gola (VIDEO)

Tottenham dhe Liverpool luajtën pa gola në Ëhite Hart Lane në debutimin e Jurgen Klopp në postin e menaxherit të “Reds”.

Sport

17/10/2015 15:35

YouTube player