“Tornado” në liqenin e Ohrit (VIDEO)

Rajoni i Ohrit sot u përfshijë nga një mot i stuhishëm. Në qytet ka pasur reshje të rënda të shoqëruara me stuhi dhe erë të fortë.

Lajme

16/08/2015 22:59

Në një video që është regjistruar në afërsi të përroit në Trpejca më saktë në Shën Zaum, mund shihet se si retë janë formuar në formën një uragani mbi liqen./Tetovasot.com

YouTube player