Top dhjetë vendet ku studentët dashurohen në Universitet  

Studentët të cilët kanë qëllim që të shkojnë në Universitet, mund ta gjejnë edhe shokun e jetës dhe të duhurin, kjo sipas një studimi.

Fun

25/08/2015 19:12

Universiteti i Syrrey foli me mbi 1000 të diplomuar për të gjetur 36 për qindëshin  e tyre nëse  kishin takuar , gruan apo partneren, gjatë studimeve të tyre, shkruan TheIndependent.

Është hartuar një listë e dhjetë qyteteve në Mbretërinë e Bashkuar, ku studentët kanë gjetur dashurinë e tyre, e që Edinburgh doli në krye me një rezultat prej 53 për qind, transmeton lajmi.net.

Edinburgh – 53 përqind

Bristol – 46 përqind

Liverpool – 46 përqind

Cambridge – 42 përqind

Norwich – 42 përqind

Durham – 41 përqind

London – 37 përqind

Oxford – 36 përqind

Birmingham – përqind

Nottingham – përqind