Togeri i FSK-së shpallet studenti më i mirë ndërkombëtar në SHBA

Oficeri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, toger Nysret Buzhala, këshilltar ushtarak i komandantit të Forcës Tokësore të FSK-së, u shpall studenti më i mirë ndërkombëtar në trajnimin “Kapiten Karriere” që realizohet nga Shkolla e Forcave Speciale “John F. Kennnedy”, të Ushtrisë së ShBA-së.

Lajme

06/11/2017 16:52

Pasi mori vlerësime të larta, gjithashtu arriti të jetë në Listën e Komandantit, duke u radhitur i pesti në këtë listë ku përfshiheshin të gjithë studentët përfshirë edhe ata të ushtrisë amerikane.

“Toger Buzhala gjatë shkollimit ka treguar performancë të shkëlqyer në të gjitha fazat e shkollimit si: Analizat regjionale, kursin kualifikues për marrëdhënie civile, trajnimin “Kapiten Karriere” si dhe në ushtrimin përmbyllës “Culmination Exercise”, duke u renditur si njëri nga studentët me vlerësimet më të larta”, thuhet në njoftimin e FSK-së.

Si rezultat i performancës së lartë, pas përfundimit të trajnimit, toger Nysret Buzhala u dekorua me medaljen e meritave “Commendation Medal” për periudhën kohore nëntor 2016-nëntor 2017