Tiranë, vidhet transformatori elektrik, banorët pa energji

Vjedhja e transformatorit elektrik 30 kilovatësh në Nënstacionin e Uzinës së Traktorëve ka lënë pa energji elektrike banorët e fshatit Priskë të Madhe në Tiranë.

Lajme

06/08/2015 12:11

Autorët kanë ndërprerë fillimisht tensionin e lartë për të mos rrezikuar jetën e tyre, dhe kanë vjedhur më tej transformatorin i cili është pronë e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, raporton sotnews.

Policia po punon për identifikimin e autorëve dhe arrestimin e tyre.