Tifozi me 83 tatuazhe

Dashuria për klubin e zemrës nuk njeh moshë. Kjo vlen për qdo sport e posaqërisht në futboll. Dhe, një dëshmi e kësaj vjen nga Brazili. Delneri Martins Viana, 69-vjeç, ka mbuluar pjesën më të madhe të trupit të tij me tatuazhe të skuadrës së tij të zemrës, Botafogo. Në total, ai ka bërë 83 tatuazhe,…

Sport

10/02/2014 17:10

Dashuria për klubin e zemrës nuk njeh moshë. Kjo vlen për qdo sport e posaqërisht në futboll. Dhe, një dëshmi e kësaj vjen nga Brazili.

Delneri Martins Viana, 69-vjeç, ka mbuluar pjesën më të madhe të trupit të tij me tatuazhe të skuadrës së tij të zemrës, Botafogo.

Në total, ai ka bërë 83 tatuazhe, secila e dedikuar për ekipin bardh e zi.

Viana nuk mungon në asnjë ndeshje të Botafogos, skuadër ku deri muajin e kaluar luante Clarence Seedorf, para se të përfundonte karrierën si futbollist duke marrë drejtimin e Milanit.

Kush e di se si e pranoi Viana largimin e Seedorfit…