Tifozat Kuq e Zi lëshojnë dronin para selisë së UEFA-së (Video)

Tifozat Kuq e Zi janë duke protestuar para selisë së UEFA-së në Nyon të Zvicrës, ku kanë lëshuar dhe një tjetër dronë.

Sport

02/11/2014 16:11

Tifozat Kuq e Zi janë duke protestuar në Nyon, pasi janë ndarë të pakënaqur me vendimin e UEFA-së për të ndëshkuar Shqipërinë për incidentin e ndodhur në Beograd.

Incidenti në fjalë filloi, pasi një dron me një flamur të Shqipërisë së Madhe fluturoi midis Beogradit.

Sidoqoftë, Tifozat Kuq e Zi kësaj radhe kanë lëshuar një dron para selisë së UEFA-së në Nyon të Zvicrës. Në dron ishte flamuri i Shqipërisë.

Video