Thaçi për 11 Shtatorin: Jemi në zi sot dhe kurrë nuk do t’i harrojmë

Zv.kryeministri i parë, Hashim Thaçi, ka shkruar sot në Twitter, për të përkujtuar sulmin terrorist të 14 viteve më parë në New York.

Lajme

11/09/2015 10:10

Thaçi me këtë rast ka thënë se ajo që ka ndodhur 14 vite më parë, do të kujtohet përgjithmonë.

“Ne të gjithë sot jemi në zi ashtu sikurse 14 vite më parë, dhe kurrë nuk do t’i harrojmë, gjithmonë do të jemi në krah të të drejtëve dhe trimave”, ka shkruar Thaçi.