Tetori i Ftohtë…

Deshta vetëm të ju tregoj se kam pasur disa probleme me blog dhe nuk kam pasur mundësi të postoj, megjithatë, tash është në rregull dhe do të vazhdoj me postimet e zakonshme!

Lifestyle

01/11/2014 11:47

Pothuajse kemi arritur në stinën e ftohtë të dimrit, kohë që na sjellë edhe ide të veçanta për veshje. 

E veçantë është edhe kjo galeri nga blogerja jonë, Rita, e cila ju sjell idetë e saj për veshje në mot të ftohtë.

Veshur nga:
Bluzë nga Wearme Shop
ZARA Shorce (Një pjesë)
ZARA Kapelë
ZARA Çizme
ZARA Çantë
Unazat nga Accessorize