Tentuan të vjedhin pesë lopë, hajnat ikin pasi u zbuluan nga banorët

Një person ka raportuar policinë në Gjilan, se 4 të panjohur kanë tentuar t’ia vjedhin pesë lopë të cilat i kishte pasur duke kullotur afër shtëpisë.

Lajme

30/06/2018 12:32

Sipas ankuesit, të dyshuarit kishin pasur edhe armë me vete dhe pasi ishin vërejtur nga banorët e fshatit, ishin larguar në drejtim të panjohur.

Rasti mbetet nën hetime nga njësitet policore./Lajmi.net/