Tentojnë të fusin marihuanë në burg

Policia e Kosovës arrestuar dy persona në Burgun e Dubravës, pasi që të njëjtit kanë tentuar t’i japin të burgosurit një substancë të dyshuar narkotike. “Një femër dhe një mashkull kanë shkuar në një vizitë tek një i afërm i tyre dhe gjatë dorëzimit të një jakne për të burgosurin është gjetur dhe konfiskuar një…

Lajme

24/09/2013 09:15

Policia e Kosovës arrestuar dy persona në Burgun e Dubravës, pasi që të njëjtit kanë tentuar t’i japin të burgosurit një substancë të dyshuar narkotike.

“Një femër dhe një mashkull kanë shkuar në një vizitë tek një i afërm i tyre dhe gjatë dorëzimit të një jakne për të burgosurin është gjetur dhe konfiskuar një substancë e dyshuar narkotike e llojit marihuanë me peshë 12.09 gr”.

“Me urdhër të prokurorit njëri nga të dyshuarit dërgohet në mbajtje”.