Tendë në pemë

Ky është definitivisht njëri prej udhëtimeve më ekstreme. Ndodhet në malet Waldseilgarten të Bavarias, në Gjermani dhe mund ta shihni përmes fotografisë se si duket ky resort. Ky vend malor u përshtatet më shumë udhëtuesve ekstremë, sepse kampingjet janë vendosur në një lartësi prej rreth 6,000 metrash, në një pemë. Kjo eksperiencë preferohet të provohet…

Lifestyle

25/11/2013 13:00

Ky është definitivisht njëri prej udhëtimeve më ekstreme. Ndodhet në malet Waldseilgarten të Bavarias, në Gjermani dhe mund ta shihni përmes fotografisë se si duket ky resort.

Ky vend malor u përshtatet më shumë udhëtuesve ekstremë, sepse kampingjet janë vendosur në një lartësi prej rreth 6,000 metrash, në një pemë.

Kjo eksperiencë preferohet të provohet gjatë natës, ku pamja bëhet më bukur. Por, resorti malor Waldseilgarten ofron mundësi të ndryshme të kampingjeve, përfshirë këtu edhe ‘shtëpitë’ e eskimezëve në pemë.

Natyrisht, ju do të trajnoheni për të qëndruar në këtë lartësi të jashtëzakonshme, por le të bëhemi të sinqertë: këto lloj tendash apo kampingjesh nuk ju lënë ta bëni gjumin rehat…