Telat e rrymës në Prishtinë bëhen pengesë edhe për automjete (Foto)

Në lagjet e Prishtinës, kabllot e energjisë elektrike e shumë të tjera, ka shumë kohë që kanë marr pamje të “rrjetës së merimangës”.

Lajme

06/08/2015 23:00

Të stërngarkuar dhe të lëshuar goxha poshtë, ky më nuk është lajm, por tash kanë filluar tu pengojnë automjeteve, raporton lajmi.net.

Derisa gjithkund po punohet nëpër rrugët e kryeqytetit dhe duhet edhe automjete më të larta, disa prej tyre po ngatërrohen në tela.

Gjatë të enjtes është parë një se si i është dashur shumë kohë dhe mund, derisa ka kaluar pa i dëmtuar ata. / lajmi.net

 

automjeti ngaterrohet ne tela ngaterrohet ne tela 20150806_165438