Tekst prekës nga Meda

Këngëtari Meda ka publikuar këngën e tij më të re të titulluar “Çika jeme”.

ShowBiz

13/06/2015 19:30

Teksi i kësaj kësaj kënge është mjaft prekës,fjalët që thuhen në kënge janë fjalë nga prindi drejtuar vajzës që po martohet,transmeton lajmi.net

Këngëtari këtë këngë e ka publikuar vetëm në versionin “audio” dhe nuk dihet nëse do t’i realizojë edhe videoklipin këtij projekti që mori shumë komente pozitive menjëherë sapo u publikua.(Lajmi.net)

YouTube player