Të veçantë, për Guinness

Njeriu më i shkurtër në botë, nepalezi Chandra Bahadur Dangi dhe më i gjati, turku Sultan Kosen, janë ftuar në Londër për t’u regjistruar në ,. Dangi është 54.6 cm, ndërsa Kosen 251 cm. EPA

Fotolajm

13/11/2014 13:34

Njeriu më i shkurtër në botë, nepalezi Chandra Bahadur Dangi dhe më i gjati, turku Sultan Kosen, janë ftuar në Londër për t’u regjistruar në Librin e Guinness. Dangi është 54.6 cm, ndërsa Kosen 251 cm. EPA