Të tjerët u rrahën, por shikoni çfarë bëjnë tifozët e Kroacisë dhe Turqisë (VIDEO)

Pas disa ditësh me përleshje mes tifozëve, vjen një shembull fantastik nga “Euro 2016”.

Sport

12/06/2016 14:08

Tifozët e Turqisë dhe Kroacisë janë takuar dhe së bashku kanë kënduar dhe festuar para duelit të skuadrave në Grupin D, me fillim nga ora 15:00.