Të rinjtë s’po bëjnë seks, po shikojnë filma pornografik, për një arsye të çuditshme (Foto 16+)

Adoleshentët janë duke shikuar filma pornografik në vend se të bëjnë seks, dhe një studim thotë se këtë janë duke e bërë për një arsye të çuditshme.

Fun

28/01/2016 09:45

Më shumë se 3,000 njerëz kanë folur me kompaninë ‘Barna’ për projektin e saj, Fenomeni Porno.

Ata kanë zbuluar se adoleshentët dhe të rriturit shikojnë filma pornografik për shkak se ‘është më e sigurt se seksi i vërtetë’, transmeton lajmi.net.

Adoleshentët dhe të rriturit thuhet se shikojnë filma pornografik për shkak të mërzisë apo kureshtjes, ka zbuluar studimi.

Screenshot_12

Afër 2 të 3/at e të rinjve kanë shkëmbyer tekste seksuale, ku thuhet se 62% e të rinjve kanë pranuar mesazhe eksplicite ndërsa 41% e kanë dërguar një të tillë.

89% e adoleshentëve thonë se nuk ka asgjë të keqe me filmat pornografik, raporton lajmi.net.

Edhe pastorët krishterë kanë pranuar se kanë shikuar filma të tillë, ku 57% e pastorve kanë rrëfyer se kanë shikuar ose vazhdojnë të shikojnë dhe kjo ju është bërë problem.

Më shumë se 28,000 njerëz shikojnë filma pornografik në internet çdo sekondë, tregojnë statistikat. /lajmi.net