Do të qesheni gjithë ditën me gabimin e këtij portieri në Shqipëri (VIDEO)

Portieri i Orikumit, Landi Hasani ka bërë një gabim qesharak në ndeshjen me Gramozin.

Sport

08/12/2016 13:54

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6.