Të ‘nxehta’ për Vit të Ri

Këngëtaret kosovare do të vijnë mjaft ‘hot’ në emisionet festive të vitit të ri. Nora Istrefi i ka postuar në Instagram disa fotografi, ku shihet së bashku me koleget e saj, Leonora Jakupi dhe Altuna Sejdiu – Tuna, të veshura mjaft seksi, xhatë xhirimeve për njërin nga televizionet kosovare për festat e fundvitit. Nora e…

ShowBiz

19/12/2013 06:30

Këngëtaret kosovare do të vijnë mjaft ‘hot’ në emisionet festive të vitit të ri. Nora Istrefi i ka postuar në Instagram disa fotografi, ku shihet së bashku me koleget e saj, Leonora Jakupi dhe Altuna Sejdiu – Tuna, të veshura mjaft seksi, xhatë xhirimeve për njërin nga televizionet kosovare për festat e fundvitit.

Nora e ka shfaqur formën e saj të shkëlqyeshme të trupit të kohëve të fundit, me një fustan të kuq, që tregonte shumëçka, ndërsa Leonora duket me një fustan të bardhë, po aq provokues. Befasia quhej Tuna, e cila këtë radhë ka vendosur t’i mbulojë ‘asetet’ e saj.