Të huajt bëjnë shaka me Shaqirin (Foto)

Disa të huaj kanë gjetur kohë për të bërë shaka me transferimin e Xherdan Shaqirit te skuadra e Stoke Cityt.

Sport

14/08/2015 16:03

Të huajt janë duke bërë shaka në rrjetet sociale me transferimin e Shaqirit te Stoke.

Njëri nga postime më interesante, u bë në twitter me një përdorues me emrin Thundercock.

“Xherdan Shaqiri transferohet te Stoke – dhe bëhet person ii parë i cili u lind në Shqipëri dhe përfundon diku më keq se Shqipëria”, ishte postimi i personit në fjalë në Twitter.