Të gjithë dasmorët me plisa (Foto)

Derisa dasmat ende vazhdojnë në gjithë trevat shqiptare, një e veçantë ka ndodhur në Tetovë, ku të gjithë dasmorët kanë vendosur ta marrin nusen me plisa në kokë.

Lajme

20/08/2015 10:58

Edhe në këtë sezon, shqiptarët në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e Luginë të Preshevës kanë vazhduar dasmat me të shtëna armësh dhe harxhime të mëdha, megjithatë, vetëm disa prej tyre kanë qenë më të veçanta.

Kemi parë dasma që nusen marrin me helikopter, dasma ku këngëtarët mbulohen me para, por kësaj radhe nëpërmjet fotografive po ju sjellim një dasmë që sjell ndërmend veshjen tonë tradicionale, konkretisht plisin.

d4 d3 d2 d1