Të famshmit duke pozuar me veten e tyre, kur ishin më të ri

Fotografi të Leonardo DiCaprio, Beyonce, Julia Roberts, Angelina Jolie e shumë të famshëm të tjerë të cilët shihen në një foto me veten e tyre të para shumë vitesh.

ShowBiz

18/04/2014 19:19

Revista ‘PEOPLE’ ka përdorur kompjuterin për të bashkuar të famshmit në një foto me veten e tyre kur ishin më të ri.

Këta janë ‘të famshmit më të bukur’ të zgjedhur nga ‘PEOPLE’ për çdo vit dhe fotografitë duken shumë reale.

Më 23 prill revista do të zbulojë listën e ‘Të famshmit më të Bukur’ për vitin 2014, ndërsa këta janë disa që kanë kryesuar ndër vite.