“Takohen por nuk Bashkohen” |FOTO GALERI|

Këto foto paraqesin një fenomen shumë interesant të bashkimit të lumenjve dhe deteve të ndryshëm anembanë botës, ajo që mahnitë shumë nga ne është mos-përzierja e tyre, e që hulumtuesit në disa nga këto raste i kanë dhënë argumentet e tyre, duke thënë se këto fenomene ndodhin tek lumenjtë për shkak të rrjedhës së tyre, apo edhe nivelit të pastërtisë së ujit. Por sido që të jetë, për shumë njerëz nuk mund të ketë edhe aq rëndësi të madhe arsyeja, se sa pamja e mrekullueshme që shfaqet. /lajmi.net

Lajme

20/08/2015 12:50

 

Gjiri i Alaskës, SHBA


Gjiri i Alaskës, SHBA

Takimi i lumenjve Jailing dhe Yangtze

 

Takimi i lumenjve Rhone dhe Arve, Zvicër

 

Gjiri i Alaskës, SHBA

 

Takimi i lumenjve Rio Grande dhe Solimoes, Brazil

 

Manaus Amazona, Amerikë Latine

 

Takimi i lumenjve Orinoko dhe Caroni, Venezuela