Tahiri: Tre 28 nëntor i kanë dhënë vulë të drejtës sonë historike, përmend edhe krerët e UÇK-së

Shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri, ka thënë se janë tre 28 nëntor që i kanë dhënë vulë të drejtës historike të Shqiptarëve. Në seancën solemne të kuvendeve të Shqipërisë dhe Kosovës, Tahiri përmendi edhe ish-krerët e UK-së që janë më Hagë. “28 nëntor i Skënderbeut i themel, 28 nëntorit i Ismail Qemalit…

Lajme

27/11/2022 12:46

Shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri, ka thënë se janë tre 28 nëntor që i kanë dhënë vulë të drejtës historike të Shqiptarëve.

Në seancën solemne të kuvendeve të Shqipërisë dhe Kosovës, Tahiri përmendi edhe ish-krerët e UK-së që janë më Hagë.

“28 nëntor i Skënderbeut i themel, 28 nëntorit i Ismail Qemalit si projekt, 28 nëntori i Adem Jasharit dhe UK-së, si akt përmbyllës janë tre 28 nëntor që i kanë dhënë vulë të drejtës sonë historike”, tha ai.

“Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi janë heronj që po mbahen padrejtësisht larg nesh”, shtoi Tahiri.

Derisa përsëriti se rruga e përbashkët e Kosovës dhe Serbisë është ajo euro-atlantike.