Tahiri: Po na matet pulsi, nëse durojmë tash 2 orë, durojmë edhe 12 orë pa rrymë në dimër

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, e ka quajtur “paralajmërim i një fushate psikologjike të Qeverisë Kurti” njoftimin e KEDS-it për rikthimin e reduktimeve të rrymës. Tahiri ka shkruar në Facebook se kjo “është thirrje që të bëhemi gati për një dimër të gjatë”. “Paralajmërimi i reduktimeve në pikë të verës, është asgjë…

Lajme

15/08/2022 11:46

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, e ka quajtur “paralajmërim i një fushate psikologjike të Qeverisë Kurti” njoftimin e KEDS-it për rikthimin e reduktimeve të rrymës.

Tahiri ka shkruar në Facebook se kjo “është thirrje që të bëhemi gati për një dimër të gjatë”.

“Paralajmërimi i reduktimeve në pikë të verës, është asgjë më shumë se paralajmërim i një fushate psikologjike të Qeverisë Kurti. Është thirrje që të bëhemi gati për një dimër të gjatë. Është test i durimit, është test i manovrimit, është test i mashtrimit. Po na matet pulsi, që nëse durojmë 2 orë verës, do të mund të duronim edhe 12 orë dimrit. Kësaj duhet thënë stop tani, ndryshe do jetë vonë!”, ka shkruar Tahiri.

Kujtojmë se për çështjen e krizës energjetike dhe rikthimit të reduktimeve kanë reaguar edhe partitë tjera opozitare si PDK dhe LDK. Partia Demokratike e Kosovës gjithashtu ka thirrur konferencë për media në orën 13:30 rreth kësaj çështje.