Tahiri: Ndarja e Kosovës ka vdekur

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Tahiri ndarja e Kosovës është projekt i vdekur dhe sa më shumë të diskutohet aq më shumë i bëjmë dëm vendit tonë.

Lajme

05/06/2020 21:21

Për çështjen e heqjes së reciprocitetit, Tahiri ka thënë se qëndrimi i AAK-së është që masë reciprociteti me Serbinë çdoherë duhet të ketë.

Ai në Tv Dukagjini, tha se Kurti ka bërë një gabim shumë të madh me heqjen e taksës.