​Tahiri: Kërkon mbështetjen e Shqipërisë për anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe KE

Në mbledhjen solemne të Kuvendit të Shqipërisë dhe Kuvendit të Kosovës, shefi i grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, ka kërkuar mbështetjen e Shqipërisë për anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe Këshill të Evropës. Tahiri tha se në vigjilje të 28 nëntorit, iu kemi borxh gjithë heronjve dhe veprimtarëve që të…

Lajme

27/11/2022 11:36

Në mbledhjen solemne të Kuvendit të Shqipërisë dhe Kuvendit të Kosovës, shefi i grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, ka kërkuar mbështetjen e Shqipërisë për anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe Këshill të Evropës.

Tahiri tha se në vigjilje të 28 nëntorit, iu kemi borxh gjithë heronjve dhe veprimtarëve që të ketë unifikim të shqiptarëve për aspiratat kombëtare.

Në Kuvendin e Shqipërisë po vazhdon të mbahet mbledhja e përbashkët mes dy vendeve për nder të 110-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.