Të Infektuar: 57.028

Të Shëruar: 50.184

Të Vdekur: 1.433

Tahiri: Dardania, Kolovica dhe Aktashi janë pjesë e fitores së PDK-së

11:04 | 19 Shtator 2019

Kandidati për deputet i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Abelard Tahiri, ka folur për takimet që ka pasur me banorët e lagjeve të ndryshme në Prishtinë.

Ai ka thënë se Dardania, Kolovica dhe Aktashi janë pjesë e fitores së radhës së PDK-së dhe vizionit të kryeministrit në ardhje Kadri Veseli.

“PDK-ja sot, tërësinë e çështjeve të politikës e sheh përmes tërësisë së çështjeve të individit. Prandaj të ardhmen po e ndërtojmë e do ta ndërtojmë jo vetëm për shtetin dhe shoqërinë si tërësi, por për gjithsecilin si individ. Ky mesazh po ndjehet fuqishëm në secilën pjesë të Kosovës, qytet, lagje e shtëpi e veçmas në Prishtinë. Dje Dardania, Kolovica dhe Aktashi ishin pjesë e këtij mesazhi, pjesë e fitores së radhës së PDK-së dhe vizionit të kryeministrit në ardhje z. Kadri Veseli. Bashkërisht po e ndërtojmë të ardhmen, për shtetin dhe gjithsecilin, kudo në Kosovë, e më fuqishëm se kurrë, në kryeqytetin tonë, Prishtinën”, ka shkruar Tahiri në llogarinë e vet në “Facebook”. /Lajmi.net/