Tortë çokollate – Lajmi.net

Tortë çokollate

Nuk ka asgjë si shija e një torte që e keni bërë në kuzhinën tuaj. Pjekja e një torte është aq e thjeshtë sa ju vetëm duhet ti matni përbërësit, përzieni ato në mënyrë të drejtë dhe mos harroni ti largoni ato nga furra para se të digjen. ...

1 November, 2015Lexo më shumë
HOME