Rritja ekonomike – Lajmi.net

Beqaj në Gjilan: Rritja ekonomike në Kosovë do të bazohet në ekonominë e dijes

Ministri i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë Besim Beqaj ka marrë pjesë në Konferencën Rajonale për Teknologji Informative dhe Komunikime që është mbajtur në Gjilan....

27 February, 2018Lexo më shumë

Rritja ekonomike, Europa lë pas ekspansionin amerikan

Rritja ekonomike europiane ka lënë pas atë të SHBA’së, duke regjistruar tregues më të mirë për vitin që lamë pas. Por pavarësisht përmirësimit, gjërat për kontinentin e vjetër nuk janë ende në vijë. ...

30 January, 2018Lexo më shumë

Në gjysmën e parë të këtij viti ekonomia u rritë prej 4.3 përqind

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK), ka njoftuar se rritja e aktivitetit ekonomik në Kosovë gjatë gjysmës së parë të vitit 2017 është mbështetur nga rritja e investimeve si dhe rritja e eksportit të mallrave dhe shërbimeve....

15 December, 2017Lexo më shumë
HOME