arterie – Lajmi.net

Receta gjermane që pastron arteriet

Recetat natyrale, po t’i provosh dhe po të dish t’i përgatisësh e përdorësh siç duhet, shpesh herë japin efekte më të mira se kurat e ndryshme mjekesore....

16 April, 2018Lexo më shumë

Ushqimet që zhbllokojnë arteriet dhe mbrojnë zemrën

Për të pasur një zemër të shëndetshme, duhet të keni gjithashtu arterie të shëndetshme të cilat janë përgjegjëse për të transportuar gjakun e pastër në inde. ...

13 October, 2017Lexo më shumë

Kjo është pija që pastron arteriet duke ulur rrezikun e sëmundjeve të zemrës

Arteriet janë ato që transportojnë gjakun e pasuruar me oksigjen në çdo pjesë të trupit, ndaj nëse ato mbartin “papastërti” qarkullimi i gjakut do të ngadalësohet e zemra do të fillojë të shfaqë probleme....

27 May, 2017Lexo më shumë
HOME