Szunyog viziton Galerinë Kombëtare të Kosovës: BE do të mbështesë artin në Kosovë

Ambasadori i BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog në një postim në platformën “X” ka treguar se ka vizituar sot Galerinë Kombëtare të Kosovës. Ai tha se është kënaqësi të shijosh artin në Kosovë, dhe ka ofruar mbështetje nga BE-ja për aktivitetet kulturore në Kosovë. “Të shijosh artin është gjithmonë një pushim i mirëpritur gjatë një…

Fun

16/03/2024 15:00

Ambasadori i BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog në një postim në platformën “X” ka treguar se ka vizituar sot Galerinë Kombëtare të Kosovës.

Ai tha se është kënaqësi të shijosh artin në Kosovë, dhe ka ofruar mbështetje nga BE-ja për aktivitetet kulturore në Kosovë.

“Të shijosh artin është gjithmonë një pushim i mirëpritur gjatë një jave të ngarkuar si kjo.Alisa Gojani – Berisha më priti të mërkurën në Galerinë Kombëtare të Kosovës, ku pata rastin të shoh veprën artistike. Ne folëm edhe për mbështetjen e BE Kosovë për aktivitete kulturore në Kosovë.” /Lajmi.net/