Swanepoel, bukuri e parezistueshme

Modelja e Victoria Secret, kishte të veshur tuta të ngushta të cilat shkëlqenin në trupin e saj perfekt. Pjesën lart ajo e kishte pothuajse të zhveshur, pasi kishte të veshur një bluzë shumë të vogël duke treguar kështu shpinën. Me flokë të bardha dhe një shikim shumë të mprehtë, Candice ka treguar edhe një herë…

ShowBiz

06/03/2014 22:56

Modelja e Victoria Secret, kishte të veshur tuta të ngushta të cilat shkëlqenin në trupin e saj perfekt.

Pjesën lart ajo e kishte pothuajse të zhveshur, pasi kishte të veshur një bluzë shumë të vogël duke treguar kështu shpinën.

Me flokë të bardha dhe një shikim shumë të mprehtë, Candice ka treguar edhe një herë se është njëra ndër femrat më të bukura në botë.

Bukuroshja gjatë ditëve të fundit ka bërë gjithashtu një numër të madh të fotografive shumë të nxehta në plazhet e Miamit.