Sveçla për krimin në Gllogjan: Vrasësi të dorëzohet sa më shpejtë, për çdo vonim ai rëndon të tjerët

Ministri i Brendshëm i Kosovës, Xhelal Sveçla dhe drejtori i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti kanë mbajtur një konferencë për media për tragjedinë në Gllogjan.