Suspendohen dy zyrtarë korrektues, pas arratisjes së dy të miturve mbrëmë nga Burgu i Lipjanit

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se për shkak të arratisjes së dy të burgosurve mbrëmë nga Qendra Korrektuese në Lipjan, janë suspenduar dy zyrtarë korrektues.

Lajme

29/10/2020 10:09

“Deri te suspendimi është ardhur për shkak të dyshimit se zyrtarët korrektues gjatë kryerjes së detyrës zyrtare  kanë shkelur procedurat e sigurisë institucionale”, thuhet në njoftim, transmeton lajmi.net.

Tutje u theksua se lidhur me rastin, Shërbimi Korrektues i Kosovës ka iniciuar procedure disiplinore dhe ka caktuar Komisionin Hetimor të Brendshëm, i  cili do të hetojë rastin në tërsi./Lajmi.net/