Supergol nga Quaresma për Portugalinë (VIDEO)

Ricardo Quaresma e ka shënuar një supergol, për epërsinë 2:0 të Portugalisë ndaj Estonisë.

Sport

08/06/2016 21:29

YouTube player

Parashikoni ndeshjet e EURO 2016 dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 6S dhe Samsung Galaxy Note 4.