Super driblim nga Januzaj (Video)

Ndonëse Manchester United barazoi me Cambridge United në FA Cup, Adnan Januzaj ka bërë një driblim mëse fantastik në këtë takim.

Sport

26/01/2015 00:06

Manchester United ka barazuar në rrethin e katërt të FA Cup me rezultat 0-0 kundër skuadrës së Cambridge United.

Sidoqoftë, Januzaj pati një performancë mjaft të mirë në këtë takim ku vlen të përmendet dhe një super driblim i bërë nga ai.

Përndryshe, Januzaj konsiderohet si njëri nga talentët më të mirë të botës i cili premton mjaft shumë për të ardhmen.

Video