Super aksion dhe gol nga Barcelona (VIDEO)

Barcelona ka kaluar në epërsi në derbin e qytetit kundër Espanyolit. Pas një aksioni jashtëzakonisht të bukur, realizoi sulmuesi Neymar.

Sport

25/04/2015 16:23

https://vine.co/v/eWqFYIBinda