“Sunny Hill” anulohet në Prishtinë, festivali do të mbahet në Tiranë

Sunny Hill Festival rikthehet pas dy vitesh pauzë.

ShowBiz

14/06/2022 18:42

Ky festival është planifikuar të mbahej në Prishtinë si çdo vit tjetër, shkruan lajmi.net.

Për shkak të vonesave në përgjigje për një vendim përfundimtar për dhënien e tokës në shfrytëzim, ky festival ka marrë vendimin për tërheqjen nga Prishtina.

Kështu festivali do të mbahet në Tiranë.

Ky vendim është bërë e ditur përmes faqes zyrtare në ‘Instagram’ të Sunny Hill Festival.

Festivali do të mbahet në të njëjtat data, në të njëjtat eksperienca, por me lokacion të ri.

“Të njëjtat data, e njëjta përvojë e bukur, vendndodhje tjetër!

Këtë gusht (për shkak të vonesave nga autoritetet në sigurimin e licencave të nevojshme për vendndodhjen), jemi të detyruar të shkojmë në Tiranë.

Ne duam të informojmë të gjithë mbajtësit tanë të biletave se biletat e tyre janë të vlefshme për Sunny Hill Festival 2022 – Tirana Edition, ndërsa ata që nuk mund të marrin pjesë në Festivalin në Tiranë, do të mund të rimbursojnë biletat e tyre. (Dritarja e rimbursimit do të hapet nga 1 korriku deri më 15 korrik. Më shumë detaje dhe udhëzime do të jepen në ditët në vijim.)

Tiranë, ja ku kemi ardhur! 💜”, thuhet në njoftim./Lajmi.net/